Elteles Personvernerklæring.

Vi registrerer personopplysninger om våre kunder. Registreringen skjer enten via direkte kommunikasjon eller gjennom kjøp og bruk av produkter. Dette er opplysninger som vi trenger for å følge opp våre kundeforhold; navn, stilling, e-postadresse og telefonnummer. Ditt personvern er viktig for oss. Vår personvernerklæring forklarer hvilke personopplysninger Eltele lagrer og hvordan disse opplysningene blir brukt.

Erklæringen gjelder Elteles samhandlinger med deg, samt de tjenester og produkter som vi leverer. En del av informasjonen som vi lagrer om våre kunder, trenger vi for å kunne utføre tjenesten som kunden har hos oss på en god måte. Dette er nødvendig informasjon som ikke er underlagt krav om samtykke. Dersom du har spørsmål om vår personvernerklæring, eller om Elteles bruk av personopplysninger, må du gjerne ta kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er: E-post: post@eltele.no | Tlf. (+47) 400 16 300

Personvern.

Vi tar ditt personvern på alvor og garanterer at dine opplysninger kun vil bli lagret og brukt i forbindelse med ditt kundeforhold hos oss. For at du skal kunne være vår kunde, trenger vi å registrere, behandle og lagre personopplysninger om deg. Eltele er ansvarlig for at lagring og annen behandling av dine personopplysninger er i tråd med Personopplysningsloven (GDPR). Hensikten med vår behandling dine data er å administrere og tilpasse kommunikasjon med deg på en god måte, gi deg tilpassede tilbud, og ikke minst dele viktig informasjon knyttet til dine produkter og tjenester levert av oss. Dersom du har spørsmål, ønsker innsyn i hvilke personopplysningene vi har lagret, eller ønsker disse rettet eller slettet fordi opplysningene er uriktige, kan du når som helst kontakte oss på 400 16 300. Vi forplikter oss til å gi deg innsyn som angitt i vår Personvernerklæring.

Hvilken personlig informasjon samler Eltele inn?

Eltele oppbevarer personlige data om deg, blant annet opplysninger du selv gir oss når du bruker våre kontaktskjema. Hvis du kontakter oss, eksempelvis for support, kan vi ta vare på korrespondansen. Med personopplysninger forstås kundeopplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som kunde hos oss. Vi samler inn informasjon for å sikre effektiv drift og sørge for at du som kunde får en best mulig opplevelse av ditt samarbeid med oss.

Navn og kontaktinformasjon.
Vi samler inn for- og etternavnet ditt, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og andre lignende kontaktopplysninger.

Legitimasjon.
Vi samler inn passord, passordhint og lignende sikkerhetsinformasjon som brukes til autentisering og kontotilgang.

Slik bruker vi informasjonen din.

Vi bruker opplysningene til grunnleggende formål, som å drifte virksomheten vår og tilby (samt forbedre og tilpasse) produkter. Dette inkluderer bruk av produkter, vedlikehold og forbedring av produktytelse, utvikling av nye funksjoner, datasikkerhet og kundestøtte. Vi kan også bruke personopplysninger til å diagnostisere problemer med produkter, reparere kundenes enheter og tilby annen kundeservice og støttetjenester. Videre kan vi bruke informasjonen til å sende meddelelser som varsler og viktig informasjon knyttet til drift og tjenester, faktura, nyhetsbrev og aktuelle tilbud. Vi benytter ikke opplysningene til direkte markedsføring før du har gitt oss samtykke. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.

Innsyn og utlevering av personlig informasjon.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre uten din tillatelse, og du kan når som helst be om å få se hvilke data vi har lagret på deg. Du kan velge hva vi skal ha lov til å samle inn og bruke av personlig informasjon. Legg merke til at dette avhenger av hvilke produkter du bruker og hva som inngår i avtalen med oss. Du kan kontakte oss dersom du ønsker å slette noen opplysninger. Kontakt oss på 400 16 300 eller post@eltele.no.

Nettsted og bruk av cookies.

Vårt nettsted eltele.no gir deg informasjon om oss, våre produkter og tjenester. I nettbutikken får bedriftskunder mulighet til å registrere seg og legge inn bestilling. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Bedriftskunder må (enten selv eller med vår hjelp) opprette konto i nettbutikken vår for å handle våre produkter. Her vil de bli bedt om å oppgi navn, adresse, gyldig e-postadresse, samt mobilnummer.

Informasjonskapsler eller cookies er ofte brukt og er tilgjengelig på mange nettsteder. Vi bruker informasjonskapsler for innlogging, statistikk og tilpasning av innhold. De kan også brukes til å målrette mer relevant markedsføring mot våre potensielle og eksisterende kunder. En cookie eller informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din for å forbedre opplevelsen og brukervennligheten på nettsteder. Det finnes to typer; de permanente og såkalte session cookies. En permanent cookie forblir på datamaskinen din over en gitt periode, mens en session cookie lagres midlertidig i datamaskinens minne mens brukeren er inne på et nettsted. En session cookie blir borte når du lukker nettleseren. Har du en nyere nettleser har den ofte støtte for såkalt «privat surfing» eller inkognito-surfing. Det betyr at alle cookies «vaskes bort» hver gang du lukker nettleseren.

Om du ikke tillater cookies, kan du velge å endre nettleserinnstillingene dine slik at de ikke aksepteres. Se din nettlesers hjelpesider for mer informasjon. Enkelte funksjoner i dette området kan bli berørt dersom cookies ikke er tillatt. Cookies brukes også for å få en mer pålitelig statistikk over de besøkende på nettsiden, og hjelper oss å opprettholde og forbedre våre produkter og tjenester. Eltele bruker Google Analytics fra Google som analyseverktøy. Denne tjenesten bruker cookies.

Linker til tredjepart

Eltele kan lenke til tredjepartsprodukter og tredjetalstjenester på nettsiden. Tredjepartsleverandører (som f.eks. Microsoft, Telia etc.) har sine egne, uavhengige personvernregler. Eltele tar ikke ansvar for innhold og aktiviteter tilknyttet nettsider som tilhører tredjepart. Vi tar likevel gjerne imot kommentarer til sider vi lenker til, i tilfeller der det kan være relevant for denne personvernerklæringen.

ORDINÆR ÅPNINGSTID:
MAN – FRE: 08-16

ALTA
Markedsgata 3, Kunnskapsparken

POB 1183, 9504 Alta

KONTAKT
(+47) 400 16 300
post@eltele.no

SERVICETLF/BEDRIFT:
MANDAG – FREDAG: 07-20
LØRDAG: 10-18 | SØNDAG: 12-20

VADSØ
Johan Grønvighs gate 8
9800 Vadsø

FJERNHJELP
Klikk for å gå til portal for nedlasting av TeamViewer for Windows og Mac.

SOSIALE MEDIER
    

UTVIDET SERVICETELEFON:
24/7

LEDIGE STILLINGER:
JOBB I ELTELE

Velkommen til Eltele.