Om Eltele

Eltele AS ble etablert i 1998. Formålet den gang var å drive utbygging og drift av data- og telenett for privatmarkedet. I dag leverer vi IT-utstyr og IT-løsninger som
 datasentertjenester, internett/datalinjer, lisenser og IT-konsulenter til næringslivet. Eltele omsatte i overkant av 70 MNOK i 2017. Vi er et datterselskap av Alta Kraftlag SA (76 %), med Repvåg Kraftlag SA (8 %), Luostejok Kraftlag SA (7 %) som de største eierne. De ansatte eier en mindre andel av selskapet.

Eltele er nasjonal leverandør av drifts- og kommunikasjonsløsninger. Vi leverer helhetlige løsninger til byggevarebransjen, kraftbransjen, oljeindustrien, entreprenørbransjen, varehandel, helse, media, trykkeri og reklame, idrett- og velvære, transport, overnatting og opplevelser, samt til kommuner og en rekke offentlige virksomheter.

Våre datasentre er i hovedsak basert på Microsofts produktportefølje driftet i et IBM-miljø. Vi har god kompetanse og lang erfaring med integrasjon på tvers av en rekke fagsystemer.

Vår kompetanse på nettverk og infrastruktur har hovedtyngde i Cisco infrastruktur. Vi er den største infrastrukturoperatøren i Finnmark etter Telenor og har lang erfaring med oppbyggingen av fiberinfrastrukturen i Finnmark.

Eltele har i dag 40 medarbeidere, hovedsakelig med lang erfaring fra IT-bransjen. Vår menneskelige kapital; vår totale mengde kvalifikasjoner, evner og kunnskap, opprettholdes og utvikles gjennom kontinuerlig kompetanseheving. Vi er Finnmarks eneste leverandør av sertifisering fra Pearson Vue, og er også godkjent lærebedrift med ansatte som er medlemmer i fagprøvenemda for IKT-servicefag.

Eltele er samfunnsengasjert og opptatt av at folk trives i sitt lokalsamfunn. Derfor støtter vi idretts- og kulturlivet, med særlig fokus på barn og unge. Vi har allerede fordelt midlene for 2018, men tar gjerne imot forslag til hvordan vi kan engasjere oss. Vi fordeler midlene for neste år innen utgangen av januar 2019. Send oss gjerne en søknad på post@eltele.no.

Vårt styre ledes av Odd Levy Harjo. Øvrige styremedlemmer er Toril Ek, Lars Storelv og Ingar Hermansen.

ORDINÆR ÅPNINGSTID:
MAN – FRE: 08-16

ALTA
Markedsgata 3, Kunnskapsparken

POB 1183, 9504 Alta

KONTAKT
(+47) 400 16 300
post@eltele.no

SERVICETLF/BEDRIFT:
MANDAG – FREDAG: 07-20
LØRDAG: 10-18 | SØNDAG: 12-20

VADSØ
Johan Grønvighs gate 8
9800 Vadsø

FJERNHJELP
Klikk for å gå til portal for nedlasting av TeamViewer for Windows og Mac.

SOSIALE MEDIER
    

UTVIDET SERVICETELEFON:
24/7

KARRIERE:
JOBB I ELTELE

Velkommen til Eltele.