Karriere.

Vil du være en del av et pulserende og kompetansesterkt fagmiljø? Elsker du teknologi og fornøyde kunder, og liker du å ha det morsomt på jobb? Da skal du ikke se bort i fra at du passer perfekt hos Eltele.

Vi vil møte framtida med flinke folk!

I Eltele er vi stadig på jakt etter dyktige mennesker og talenter med lidenskap for teknologi. Vi vektlegger kontinuerlig kompetansebygging og deler vår kompetanse med hverandre. Hos oss blir du en del av et uformelt og morsomt miljø, der det ikke brukes for lang tid på å ta beslutninger.

Elteles ansatte har hovedsakelig lang erfaring fra IT-bransjen. Vår menneskelige kapital; vår totale mengde kvalifikasjoner, evner og kunnskap er vår viktigste ressurs.

Det er spennende teknologiske tider, og etterspørselen etter vår kompetanse, våre tjenester og løsninger øker. Vil du bli en del av et teknisk fagmiljø med lang erfaring og solid kompetanse? Kontakt vår personalsjef, Linda Tangen, på telefon 98 21 89 27 eller vår salgssjef, Håvard R. Bellika, på telefon 90 60 16 45. Du kan også sende en e-post til post@eltele.no.

KONTAKT
(+47) 400 16 300
post@eltele.no

ALTA
Markedsgata 3, Kunnskapsparken

POB 1183, 9504 Alta

VADSØ
Johan Grønvighs gate 8
9800 Vadsø

FJERNHJELP
Klikk for å gå til portal for nedlasting av TeamViewer for Windows og Mac.

ORDINÆR ÅPNINGSTID:
MAN – FRE: 08-16

LEDIGE STILLINGER:
JOBB I ELTELE

SOSIALE MEDIER
    

SERVICETLF/BEDRIFT:
MANDAG – FREDAG: 07-20
LØRDAG: 10-18
SØNDAG: 12-20

UTVIDET SERVICETELEFON:
24/7

BESØK VÅR HJEMMESIDE:
ELTELE.NO

HA EN FIN DAG PÅ JOBBEN!

Velkommen til Eltele.