En løsning i våre datasentre.

En IT-løsning i våre datasentre gir deg økt sikkerhet og tilgjengelighet. Det reduserer kostnadene og gir deg tid til å drive med det som er din kjernevirksomhet.

Vi tar oss av ditt behov for e-post, økonomisystemer, kundesystemer, fagsystemer, fillagring og intranett. Våre to datasentre er sentralt plassert på fiberinfrastrukturen i Finnmark og Troms, og er blant Nord-Norges største, sikreste og mest effektive. Moderne datasentre, lang erfaring og solid kompetanse innen datakommunikasjon gir deg som kunde store fordeler. Vi har samarbeidet med et spekter av bransjer i siden 1998, og har lært oss å forstå kunders ønsker og behov i IT-hverdagen. Eltele har solid kompetanse på å matche effektive, sikre og verdiskapende dataløsninger med en travel hverdag i næringslivet.

Skytjenester siden 2000.

Våre skytjenester kan tilpasses dine fagsystemer. Eltele var tidlig ute med å tilby skytjenester til bedriftsmarkedet. Vi vet hvordan din IT-løsning kan bli mer kostnadseffektiv og sikker.

Superrask driftslinje.

Vi knytter kundene til vårt datasenter på egen infrastruktur med hastigheter som andre bare kan drømme om. Dette skiller oss fra andre leverandører. Vi leverer alt over fiberlinjer, og våre driftskunder har som standard 1 Gbps hastighet inn til vårt datasenter.

Velkommen til Eltele.