Internettaksess.

Dagens tjenester krever mer av internettlinjen din, både med tanke på kapasitet og stabilitet. Tjenester som tidligere lå på server hos hver enkelt bedrift, settes i dag ut i skyen. For at du skal få en effektiv arbeidsdag leverer vi kun internettaksess over fiber. Vi samarbeider med alle de største leverandørene i landet.

Sy sammen avdelingene med sikker tilgang til bedriftens IT-tjenester. Bedriftsnettet samler hele bedriftens kommunikasjon i ett IP-basert nett. Med et eget dedikert VPN-nett slipper du å sikre hver lokasjon og båndbredden utnyttes maksimalt. Vi tilpasser løsningen etter dine behov, du blir mer effektiv og sparer mer. I tillegg får du mer fornøyde brukere.

Trådløst nettverk.

Alle bedrifter har behov for et godt og sikkert trådløst nettverk. God trådløs tilgang i hele bedriften, både inne og ute, gir økt effektivitet og en bedre kundeopplevelse. Det er også en fordel å ha et eget gjestenettverk for kunder og besøkende.

Vi har 17 års erfaring med å jobbe trådløst, og forsyner alt fra små bygdesamfunn til store og små bedrifter med stabile og sikre trådløse nettverk. Du kan velge mellom skybasert eller fysisk administrasjon av nettverkene, eller la oss i Eltele gjøre hele jobben med administrasjon av nettverket.

Overvåking.

Bedre kontroll og oversikt gir deg økt oppetid på IT-systemene. Vi overvåker tilgjengelighet og ytelse på utstyr og nettlinjer. Løsningen er tilpasset deg, fra enkle krav til fullverdig overvåking for operatører. Oversikten blir presentert i webgrensesnitt og er alltid tilgjengelig. Varsling settes opp via e-post eller SMS – du velger.

Vi tilbyr også miljøovervåking. Ønsker du å vite temperaturen og luftkvalitet i det tekniske rommet, eller i frysedisken? Du ivaretar investeringen på elektronisk utstyr eller varer med blant annet sensorer for lys, fuktighet og temperatur. Trykksensorer og videokamera kan integreres i overvåkingen.

Brannmur.

En brannmur sikrer trafikken mellom ditt lokale nettverk og internett, og gjør det mulig å kontrollere hvem og hva som skal slippe gjennom. All trafikk sjekkes for skadelig kode og alle aktiviteter logges slik at man løpende har kontroll på det som skjer.

Vedlikehold og videreutvikling av brannmur er en utfordring for mange bedrifter. Med brannmur fra oss slipper du ansvaret. Du får en brannmur som alltid fungerer, levert som tjeneste, og slipper investeringer, vedlikehold og lisenser.

Ta kontakt med oss for tilbud!

Velkommen til Eltele.