Eltele lover sikker og kontinuerlig tilgang til dine data.

Vi har lang erfaring i å sette sammen nasjonale og internasjonale lagringsløsninger for både offentlig og privat virksomhet. Tilgjengelighet, sikkerhet og pris i kombinasjon god løsningsdesign er viktig for kundene våre, derfor velger de oss. Vi startet med datalagring for bedriftsmarkedet i 1998 og tilbyr i dag løsninger i fire utgaver:

– Fillagring i Elteles datasentre inkludert SSL VPN
– Fillagring i Azure
– Fillagring i SharePoint for O365 brukere
– Kombinasjon av løsningene overfor med fillagring i kundens eget datasenter

Vi tilbyr også et bredt utvalg av backuptjenester som vi tilpasser ut fra ditt behov. Kontakt oss – så ser vi gjennom din løsning for datalagring, eller setter opp et forslag til ny løsning for deg!

+47 400 16 300

Få raskt svar på Eltele-chatten!

I skyen: Private eller Hybrid Cloud – hva er hva?

Datalagring eller skytjenester kommer i forskjellige varianter og med ulike egenskaper. Valg av løsning avhenger av din bedrift sine behov og ønsker.

Private Cloud

Dette er infrastruktur satt sammen utelukkende for å betjene én bedrift. Vi snakker gjerne om infrastruktur som er kjøpt inn, som er plassert hos og driftet av en enkelt bedrift, som selv disponerer alle ressursene til forskjellige tjenester og prosesser. Oppbygging av infrastruktur som dette kan være kostbart for mindre virksomheter og krever solid kompetanse.

Hybrid

Dette er en løsning som kombinerer egenskaper fra andre skyløsninger. En «Hybrid Cloud» er en kombinasjon av «private» og «public» og er trolig den vanligste løsningen. Her står for eksempel en bedrift for produksjon av noen tjenester på eget utstyr, mens den kjøper inn andre tjenester fordi det enten lønner seg, er mer effektivt, fleksibelt eller sikkert. Mange bedrifter ønsker for eksempel å ha eierskap til data og produksjon samtidig som de ønsker å benytte seg av fordelene med en skyløsning.

KONTAKT
(+47) 400 16 300
post@eltele.no

ALTA
Markedsgata 3, Kunnskapsparken

POB 1183, 9504 Alta

VADSØ
Johan Grønvighs gate 8
9800 Vadsø

FJERNHJELP
Klikk for å gå til portal for nedlasting av TeamViewer for Windows og Mac.

ORDINÆR ÅPNINGSTID:
MAN – FRE: 08-16

LEDIGE STILLINGER:
JOBB I ELTELE

SOSIALE MEDIER
    

SERVICETLF/BEDRIFT:
MANDAG – FREDAG: 07-20
LØRDAG: 10-18
SØNDAG: 12-20

UTVIDET SERVICETELEFON:
24/7

BESØK VÅR HJEMMESIDE:
ELTELE.NO

HA EN FIN DAG PÅ JOBBEN!

Velkommen til Eltele.